Persoonlijke IT consultancy 

...dat is de kracht van MAR-IT!

IT Consultancy voor MKB, Starters en Particulieren

MAR-IT biedt IT Consultancy vanuit het oogpunt van de gebruiker. Ontzorgen is de term die klanten vaak gebruiken om de diensten van MAR-IT te omschrijven.
Denk hierbij bijvoorbeeld aan een nieuwe laptop, maar dan al helemaal ingericht met jouw email en programma’s, verbonden aan je Wi-Fi, printer, of zelfs je mobiel.
Maar ook het bouwen en/of onderhouden van je website kun je met een gerust hart aan MAR-IT overlaten. Samen bespreken we de mogelijkheden en wensen, om tot het beste resultaat te komen. Klik even rond op de website, of neem gelijk contact op als je nieuwsgierig bent geworden. Nieuwe laptop, Microsoft (Office) 365 of boekhoudsoftware?

Geef het met een gerust hart uit handen aan MAR-IT!

Leuk of niet, in ons dagelijkse leven kunnen we niet meer zonder computers, tablets, telefoons en bijbehorende software.

Maar heb jij de kennis, interesse, tijd én het geduld om het voor jou geschikte systeem te kiezen?
En natuurlijk daarna nog inrichten met de juiste instellingen, en alles leren kennen?
MAR-IT neemt het graag van je over!

 

Consultancy voor JOU! 

Heb je een pc of laptop maar loop je regelmatig tegen dingen aan waar je niet uitkomt? 
Of wil je je bestanden veilig opslaan in de cloud zodat je er overal bij kunt? Of om verlies van gegevens te voorkomen? 

Zowel voor bedrijven als particulieren biedt MAR-IT persoonlijke consultancy, die zich 100% richt op jouw werkwijze en behoefte.
Een prettige en betrouwbare gesprekspartner, die je in begrijpelijke taal uitlegt wat voor jou belangrijk is. 

Ook bij het selecteren, installeren, en implementeren van nieuwe (Branchegerichte) systemen kan MAR-IT je van A tot Z begeleiden!

 


Boekhouden kan toch ook in Excel?

Misschien werk jij ook al jaren met zo'n mooi Excel bestand. Tel nu eens eerlijk op hoeveel tijd je kwijt bent met het opzoeken van een adres, aanpassen van omschrijvingen en ingeven van de juiste prijzen.
Vervolgens alles weer bijhouden in een grote lijst? Hoe vaak sluipt er toch een foutje tussen, ondanks dat je zo precies bent?

MAR-IT helpt je graag om de boekhoudsoftware te vinden die bij jou past, en het zo in te richten en uit te leggen dat het volledig aansluit bij de werkwijze van je bedrijf. 


Laten we samen zorgen dat IT jou geld gaat besparen door tijdswinst en het voorkomen van fouten.E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn