Persoonlijke IT consultancy 

...dat is de kracht van MAR-IT!

Website ontwikkeling 

Of je nu net gestart bent als ZZP-er of je bedrijf inmiddels hebt opgebouwd, een website mag daarbij niet ontbreken. Het is van groot belang om zichtbaar te zijn op internet, en je diensten aan te bieden. Een website moet representatief zijn, maar ook vertrouwen en professionaliteit uitstralen. Een online uithangbord voor jouw bedrijf!


...dat moet ik óók nog een keer doen...

Veel (startende) ondernemers nemen zich voor om zelf hun website te bouwen. Misschien heb jij je dat ook ooit voorgenomen, maar kom je er niet aan toe?


...oeps, dat is wel erg veel geld...

Misschien zie je het sowieso niet zitten om zelf te doen, maar spreken bedragen van €5000,- of meer je niet erg aan?


Laat MAR-IT jouw website maken tegen een mooi tarief.


Complete website voor €200,-

Bij MAR-IT sluit je een onderhoudscontract af voor je website. Hierdoor kun je de kosten voor je website laag houden, en toch op korte termijn een professionele website online hebben. Samen bespreken we wat jouw wensen en verwachtingen zijn voor de site. En natuurlijk welke stijl jou aanspreekt, het is tenslotte jouw website!

Wanneer we het samen eens worden ga je een onderhoudscontract aan met een looptijd van 24 maanden, voor € 200,- (excl. BTW) per maand. MAR-IT bouwt een professionele website, en pleegt het nodige onderhoud gedurende de contractperiode. 
Dit alles is inclusief domeinnaam en hosting. We kunnen gebruik maken van rechtenvrije foto's, aangekochte Stockfoto's (tegen meerprijs), of materiaal dat jij zelf aanlevert.
Daarnaast kan MAR-IT je in contact brengen met een professionele fotograaf, die betaalbare foto's kan maken op basis van jouw wensen. 
De inhoud en teksten voor de site bepaal je natuurlijk zelf. MAR-IT heeft veel ervaring met het schrijven van prettig leesbare teksten, en jouw aangeleverde tekst wordt dan ook goed onder de loep genomen voor het juiste resultaat. 


Website onderhoud

Als een website eenmaal gebouwd is moet deze ook worden onderhouden. Denk hierbij aan aanpassingen in de tekst, afbeeldingen of het menu. Maar ook het bijhouden van linkjes, contactgegevens, noem maar op. Maar misschien nog wel belangrijker, het updaten van alle Plug-ins, thema's, CMS en PHP. Ook het maken van regelmatige back-ups is natuurlijk van belang voor een website. Al met al komt er nog best wat bij kijken. Uiteraard kun je dit onderhoud uitbesteden aan MAR-IT.

Het onderhoud van een standaard website, met circa 5 pagina's breng je onder bij MAR-IT vanaf 

€54,- per maand

E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn